FRA BOGIDÉ TIL UDGIVELSE

Hvis I som virksomhed overvejer at udgive en bog om det, I er eksperter i, om virksomhedens historie eller andet, agerer Cornfield Press kyndig fødselshjælper.

Vi tilbyder yderst kvalificeret skrivekraft, cool bogdesign og stram produktionsledelse.

En bog er et monument

Bogens monumentale karakter iscenesætter jeres virksomhed som noget særligt. Uanset om vi konverterer jeres ekspertise til en relevant fagbog, eller om jeres bog fortæller virksomhedens historie, så styrker udgivelsen alt andet lige jeres position markant.

Case: ’Ny Prissætning’

Vi assisterede konsulenthuset Incentive og Industriens Fond med at skrive og layoute bogen ’Ny Prissætning’. Incentive har længe været blandt de førende eksperter inden for prissætning. Udgivelsen beseglede deres position som en af de absolut førende konsulenthuse i kategorien – det stod bl.a. klart, da 'Ny Prissætning' blev lanceret på en konference om prissætning på Copenhagen Business School, hvor flere hundrede price managers fra nogle af landets største virksomheder og andre interesserede deltog.

Kig nærmere på ’Ny Prissætning’ i PDF-format.

Partner i Incentive, Casper Mønsted, siger om samarbejdet med os:

”Cornfield Press har været en uvurderlig hjælp under tilblivelsen af Incentives bog 'Ny Prissætning', og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med både Jacob Egevang og Michael Kornmaaler."

Sådan gør vi

Der er mange måder at udvikle jeres bog på.

Måske har I allerede skrevet en masse indhold, men savner retning og samling i manuskriptet. Eller også har I hundredvis af white papers, præsentationer og andre dokumenter liggende på drevet, som I vil have os til at formatere til en bog. Eller måske er interviewformen den bedste; altså hvor vi efter fastlæggelse af en redaktionel retning og ramme, interviewer jer for derefter at ghostwrite bogen for jer.

LAD OS TALE OM JERES BOGIDÉ

Ring og fortæl om jeres bogidé, så vurderer vi med det samme, om vi kan bidrage til en god udgivelse. Hvis det er tilfældet, afholder vi et indledende møde, som typisk følges op af et par redaktionelle workshops, før selve skrivningen igangsættes. Vi vil typisk kunne være i mål i løbet af tre til seks måneder.

Ring til redaktør, forfatter og partner Jacob Egevang på 22 36 18 13 eller skriv på jacob@cornfieldpress.com.