• EKSKLUSIVE GRUPPEREJSER TIL BERLIN

    Jacob Egevang fra Cornfield Press er Berlin-kender. Tag med ham på de fede ture gennem byen.

MED KYNDIG HÅND RUNDT I EUROPAS HOVEDSTAD

Jacob Egevang fra Cornfield Press viser Berlin frem på skræddersyede rejser for både virksomheder og private grupper. Jacob får jer om bag facaden, væk fra de udtrådte turistruter og helt ind i hjertet af Berlin, der i kraft af sin dramatiske historie, sit mesterlige kulturliv, og sin vilde, kreative DNA gemmer på utroligt mange helt særlige oplevelser.

Jeg planlægger jeres dage i Berlin ned til mindste detalje. I skal ikke skænke praktikken en eneste tanke. Jeg fører jer rundt på gåben og på fire eller flere hjul til alle oplevelserne; de gode restauranter, de spændende kulturoplevelser, de guidede ture med dansktalende, bosiddende guider, ned under jorden, og op under himlen over Berlin. Alt sammen akkompagneret af historiens allestedsnærværende vingesus.

Hvis I ønsker at rejse uden mig som medfølgende guide, så kan det også lade sig gøre. I givet fald tager vi et møde om jeres ønsker, og så sammensætter jeg det ultimative program for jer, inkl. booking af restauranter, museer, hotel, kunstsamlinger, galleribesøg, eller hvad I nu har lyst til. 


Redaktør, tekstforfatter, rejseleder og forfatter, Jacob Egevang, har i flere år været
kvarttids bosiddende i Berlins latinerkvarter Prenzlauer Berg. Han har blandt andet skrevet bogen '90 files Berlin'.

Ring eller skriv med spørgsmål og forespørgsler:

Mail: jacob@cornfieldpress.com  |  Telefon: +45 2236 1813

DOWNLOAD BROCHURE