• EKSKLUSIVE GRUPPEREJSER TIL BERLIN

    Jacob Egevang fra Cornfield Press, der skriver om og bor kvarttids i Berlin, åbner byens døre for særligt kræsne grupper på op til otte deltagere.

MED KYNDIG HÅND RUNDT I EUROPAS CENTRUM FOR KULTUR, HISTORIE OG GASTRONOMI

Partner i Cornfield Press, Jacob Egevang, tager jævnligt kortere perioder væk fra kontoret på Christianshavn for at opholde sig i og arbejde fra Berlin, samt for at være rejseleder for danske grupper, som ønsker helt særlige oplevelser i Europas hovedstad.

"Selv er jeg vild med Berlin, fordi Berlin aldrig bare er Berlin."

Han viser byen frem på skræddersyede rejser for både virksomheder og private. Deltagerne kommer om bag facaden, væk fra de udtrådte turistruter og helt ind i hjertet af Berlin, der i kraft af sin dramatiske historie, sit mesterlige kulturliv, og sin vilde, kreative profil gemmer på utroligt mange oplevelser.

Jacob Egevang planlægger jeres dage i Berlin ned til mindste detalje. I skal ikke skænke praktikken en eneste tanke. I bliver ført eller kørt rundt til alle oplevelserne; de gode restauranter, de spændende kulturoplevelser, de guidede ture med dansktalende, bosiddende guider, ned under jorden, og op under himlen over Berlin. Alt sammen akkompagneret af historiens allestedsnærværende vingesus.


Redaktør, rejseleder mv., Jacob Egevang, har i flere år været
delvist bosiddende i Prenzlauer Berg, Berlin.

Ring eller skriv med spørgsmål og forespørgsler:

Mail: jacob@cornfieldpress.com  |  Telefon: +45 2236 1813

DOWNLOAD BROCHURE